La nostra varietat de cerveses és força àmplia, però moltes d’elles són de temporada o edicions limitades, per tant no disposem tot l’any de les mateixes varietats.
Maig del 37 (5,3% – 28 IBU)
Cervesa estil Pale Ale, de tons rossos que ha anat evolucionant en el temps, però que es remunta als orígens d’aquest projecte d’autogestió cervesera, totalment farts de la pils industrial de les multinacionals i òrfes d’alternatives més corpulentes. Amb regustos afruitats i aromes cítrics.
Panxo (Marcel·li Massana) (5,9% – 38 IBU)
Cervesa torrada estil Brown Ale, de tons rogencs i marronosos, amb aromes negres de malts torrats, i regustos vermells de llúpols afruitats. Herència roig-i-negre de les primeres experiències casolanes de Maquis,
Caracremada (Ramon Vila Capdevila) (6,1% – 42 IBU)
Cervesa estil Stout en homenatge al cèlebre maqui . És una cervesa negra lleugerament graduada, on la combinació de malts torrats li aporta els regustos a cafè, xocolata i regalèssia. Les cerveses negres van ser un dels motors per començar a produir i aquesta varietat, després d’una llarga evolució, va ser un dels orígens de Maquis.
Orsini IPA (6,7% – 60 IBU)
Cervesa pàlida amb una insinuant presència d’aromes, que com la bomba orsini del Liceu, exploten amb afruitats tocs d’amargor. Estil Indian Pale Ale , produïda inicialment amb aigua de la font de la Castanyeda, a Romanyà de la Selva (Baix Empordà).

Remença Weizen
Cervesa de blat, estil Weißbier, d’influència bavaresa; suau i refrescant. Aporta regustos aplatanats a blat i aromes a llúpol Saaz. Va ser la segona cervesa més ben valorada a la fira de Jafre de 2012.
Cervesa negra, on els torrefactes de les maltes torrades, es combinen amb intensos tocs d’amargor de regustos cítrics. Les Black IPA són un estil de cervesa bastant recent però que relacionen allò més interessant i negre de les cerveses bonament negres, i les flaires ben aruitades i amargues de les Indian Pale Ale. Un record a la lluita negra del Congo i de tota l’Àfrica.
Exili Dunkelweizen
Cervesa de Blat torrada, estil dunkelweizen. El rgust endolcit del blat es contrasta amb el toc amarg del blat torrat. presentada per primer cop a la fira de Jafre del 2014.

E-mail. cervesamaquis@gmail.com
hola , a mes de consumidor de cervesa tambe soc coleccionista de taps corona , que tambe es una excusa per anar probant de totes classes ,voldria que em doneseu mès informació sobre el tema
Hola
Somos un grupo de amigos que estamos probando las cervezas artesanales catalanas, de momento no hemos tenido el privilegio de probarlas vuestras, donde puedo encontrarlas.
Un saludo
Bones sòc col.lecionista d’etiquetes de cervesa, i m’agradaria de conseguir les vostres hi hauria alguna manera de poder -ho fer. A la vegada tambè m’agradaria tastar les diferents varietats. Com ho faig ?
Salut i cervesa.
Hola, me gustaría probar vuestras cervezas “in situ” ¿cómo lo hago? también saber si se pueden comprar por correo, etc. espero respuesta. Salud.