Qui som?

IMG_2387

La Maquis és una cervesa artesana i casolana, produida amb malta ecològica alemana. La capacitat de producció per lot és d’uns 50 litres, principalment de cerveses d’estil Ale, amb un varietat oscil·lant, que podeu consultar a l’apartat “Especialitats Maquis“. Totes les produccions de cervesa Maquis són fetes en l’àmbit casolà, sota un procés controlat amb riguoristat ampolla per ampolla, aprofitant l’experiència adquirida amb més de 10 anys de producció; però en constant aprenentatge.

Per tant, la Maquis, és una cervesa artesana i segueix fidelment les lleis de puresa alemana marcades en la Reinheitsgebot. Així doncs,  els únics components de la cervesa són: malta, llúpol, aigua i llevat.

La idea de produir cervesa ronda l’any 2002, quan un sector escindit de l’Assemblea de Ciències de la Universitat Autònoma de Barcelona, format per un grup d’unes cinc persones, totes elles mogudes per l’interès de produir la seva pròpia cervesa i per l’afectivitat fraternal cap a aquesta beguda, van començar a investigar com era això de produir cervesa.

El projecte Maquis és doncs l’humil descendent d’aquelles èpoques en les quals, produir cervesa no era tant comú com ho és ara. I en això ja hem satisfet un dels nostres objectius en aquell moment; que la gent produís i s’autogestionés la seva cervesa. Així que a beure, que sempre hi ha alguna cosa per celebrar!

Maquis ist ein hausgemachtes Bier, das mit ökologischem deutschen Malz gebraut wird. Für unser nach Pale Ale-Art gemachtes Bier verwenden wir geröstetes Malz, und in der Regel zeichnet sich der Geschmack durch eine stark bittere Note aus.

Unser selbstgemachtes Maquis-Bier wird unter Einhaltung des deutschen Reinheitsgebotes gebraut. Das heißt, wir verwenden als Zutaten nur Malz, Hopfen, Wasser und Hefe.

Die Idee, selbt ein Bier zu brauen, entstand im Jahr 2002. Eine Gruppe der Versammlung der wissenschaftlichen Fakultät der Autonomen Universität Barcelonas beschloß damals, sich selbst in den Brauereikünsten zu versuchen.